ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω στην περιποίηση προσώπου καθώς είναι απαραίτητος για να διατηρείται η επιδερμίδα νεανική και υγιής. Πρόκειται μια μη επεμβατική πρακτική, που έχει ως κύριο στόχο την ανανέωση του δέρματος. Επίσης, πραγματοποιείται με τη χρήση ατμού και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. Αυτό βέβαια πάντα μετά από συνεννόηση με τον δερματολόγο σας.

Ποια είναι η διάρκεια του καθαρισμού προσώπου;

Η θεραπεία διαρκεί έως και δύο ώρες και εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου. Συχνά γίνεται χρήση peeling με οξέα φρούτων.

Ωστόσο, για ένα για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας εύλογο θα ήταν να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

Πότε είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα του καθαρισμού προσώπου;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι απομακρύνονται και η επιδερμίδα αποκτά ξανά την χαμένη της λάμψη. Επιπλέον, η αποσυμφόρηση των πόρων και η απαλλαγή από το σμήγμα, επιτρέπουν στο δέρμα να ‘αναπνέει’ και πάλι ελεύθερο. Η λιπαρότητα μειώνεται αισθητά και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται. Το δέρμα είναι άκρως ενυδατωμένο και λαμπερό, αποπνέοντας μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Ποια είναι η συχνότητα που εύλογο θα ήταν να πραγματοποιούνται οι συνεδρίες;

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο δέρματος. Ιδανικά η θεραπεία γίνεται μια με δύο φορές τον χρόνο για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες και τρεις με τέσσερις φορές για μεικτά και λιπαρά δέρματα. 

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ευαισθησίες κάθε τύπου δέρματος, ο καθαρισμός διακρίνεται στις εξής κατηγορίες: 

▪ Βαθύ καθαρισμό

▪ Βαθύ καθαρισμό με οξέα

▪ Βαθύ καθαρισμό με οξέα και φωτοδυναμική θεραπεία

▪ Βαθύ καθαρισμό με φωτοδυναμική θεραπεία

 

Ιψίσυχνα_καθαρισμός προσώπου

Κλείστε το ραντεβου σας

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε ραντεβου, χρησιμοποιώντας τη φόρμα στα δεξιά είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

MENU

Search
Close
Call Now Button