ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΝΑΔΩΝ

Η μελανογένεση είναι μια πολύπλοκη βιοχημική διαδικασία που εξαρτάται από διαφορετικούς εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες και οδηγεί σε υπερβολική παραγωγή μελανίνης σε εντοπισμένες περιοχές, προκαλώντας την εμφάνιση αντιαισθητικών κηλίδων. Η αντιμετώπιση των μελαγχρωματικών αλλοιώσεων, όπως το μέλασμα, είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας και απαιτούν αντιμετώπιση με μια σειρά χημικών ουσιών που είναι ικανές να εμποδίσουν το σχηματισμό της μελανίνης και να προκαλέσουν ομαλή απολέπιση στο δέρμα.

Τι είναι md:Tranex Retipeel;

Το md:Tranex Retipeel διαθέτει μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει Τρανεξαμικό οξύ και Ρετινόλη με τις πιο ισχυρές δραστικές ουσίες κατά της γήρανσης και του αποχρωματισμού,(Προπιονικό ρετινύλιο, Ασκορβύλιο-γλυκοζίτη, Νιασιναμίδη, Κιτρικό οξύ και Τρυγικό οξύ), εκχύλισμα λουλουδιών Chamomilla recutita, Επιλόβιο, Bacillus Ferment) για την αφαίρεση κάθε είδους υπερμελάγχρωσης και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της σοβαρής φωτογήρανσης, των ουλών, της ακμής και των ραγάδων.

 

Αυτή η πολυλειτουργική απολέπιση, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς μηχανισμούς για την αναδόμηση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, μειώνοντας δραστικά τις ρυτίδες, βελτιώνοντας την υφή και φωτίζοντας τον τόνο του δέρματος.

Το md:Tranex Retipeel ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και διεγείρει την δραστηριότητα των ινοβλαστών, βελτιώνοντας την υφή και την δομή του δέρματος με ανορθωτική δράση,

Τρανεξαμικό οξύ

Το md: Tranex Retipeel περιλαμβάνει στο σκεύασμα Τρανεξαμικό οξύ, το πλέον αποτελεσματικό συστατικό για την αντιμετώπιση κάθε είδους υπερμελάγχρωσης.

Αναστέλλει τη σύνθεση της μελανίνης, εμποδίζοντας την αλληλεπίδραση των μελανοκυττάρων και κερατινοκυττάρων με αναστολή του συστήματος πλασμινογόνου/πλασμίνης και επίσης αποτρέπει τη μελάγχρωση που προκαλείται από υπεριώδεις ακτίνες.

Όλες οι προϋπάρχουσες θεραπείες για το μέλασμα στοχεύουν στη μείωση του σχηματισμού μελανίνης από τα μελανοκύτταρα και στην εξάλειψη της προϋπάρχουσας μελανίνης.

Το Τρανεξαμικό οξύ μπορεί να αποτρέψει την ενεργοποίηση του μελανοκυττάρου από την ηλιακή ακτινοβολία, την ορμονική επίδραση και το τραυματισμένο κερατινοκύτταρο μέσω της αναστολής της οδού ενεργοποίησης των κερατινοκυττάρων-μελανοκυττάρων.

Βήμα 1: Προηγμένο Peeling

Σύνθεση: Tρανεξαμικό οξύ + Ασκορβύλιο-γλυκοζίτη + Νιασιναμίδη + Κιτρικό οξύ + Τρυγικό οξύ) + Εκχύλισμα λουλουδιών Chamomilla recutita + Επιλόβιο.

To μείγμα περιέχει ισχυρά λευκαντικά, αντιγηραντικά, αντιοξειδωτικά και αναγεννητικά συστατικά με αλληλεπιδρατικά αποτελέσματα για την καταπολέμηση των βασικών εκδηλώσεων της γήρανσης του δέρματος. Επιταχύνει την αντικατάστασή του αυξάνοντας τα ποσοστά φωτεινότητας, απαλότητας, ενυδάτωσης και ελαστικότητας του δέρματος.

  • Εξουδετερώνει όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται στον σχηματισμό μελανίνης, επιταχύνοντας δραστική βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος, δημιουργώντας ένα πιο υγιές, φωτεινό και νεανικό δέρμα με εξαιρετικά ασφαλές προφίλ και πολύ υψηλή ανεκτικότητα.
  • Μειώνει την μελάγχρωση, ενισχύοντας την αντικατάσταση, επιταχύνοντας την αφαίρεση χρωματισμένων κερατινοκυττάρων, εμποδίζοντας τα διαφορετικά στάδια της διαδικασίας της μελανογένεσης.
  • Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, λειτουργεί ως ασπίδα του δέρματος που εξουδετερώνει τη δράση των επιβλαβών ελευθέρων ριζών που εμπλέκονται σε εκφυλιστικές διαδικασίες γήρανσης. Αναγεννά τα δερματικά κύτταρα και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας.

Βήμα 2: Κίτρινη μάσκα προστασίας

 Σύνθεση: Ρετινόλη + Προπιονική Ρετινόλη Bacillus ferment

Η μάσκα ενισχύει την αποχρωματιστική δράση. Η md: Tranex Retipeel Sealing Yellow Mask δημιουργεί ήπια απόφραξη για να ενισχύσει την απορρόφηση βιταμινών, αντιοξειδωτικών ουσιών και πλούσιων δραστικών συστατικών στο δέρμα για μέγιστα οφέλη.

  • Η κίτρινη μάσκα συνδυάζει τις δράσεις της ελεύθερης Ρετινόλης και της Προπιονικής Ρετινόλης ευνοώντας τη συνεχή απελευθέρωση ρετινοειδών, αυξάνοντας την αντοχή του δέρματος, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα. Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων, συμβάλλοντας στην επιδερμική ανάπτυξη που οδηγεί σε ένα πιο φωτεινό και φρέσκο δέρμα. Ενισχύει την κυτταρική μίτωση, αυξάνει μερικές ενζυματικές αντιδράσεις, ομαλοποιεί την κερατινοποίηση, αυξάνοντας την περιεκτικότητα σε νερό στην επιδερμίδα, εξομαλύνοντας την υφή του δέρματος και βελτιώνοντας την ποιότητά του.
  • Με αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, είναι απαραίτητη για τη διατήρηση και την αποκατάσταση του δερματικού ιστού, για την πρόληψη και τη μείωση του βάθους των ρυτίδων και των ουλών και για την προστασία της ακεραιότητας της δομής του δέρματος.

Κλείστε το ραντεβου σας

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε ραντεβου, χρησιμοποιώντας τη φόρμα στα δεξιά είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

MENU

Search
Close
Call Now Button