Βοτουλινική Τοξίνη (ΒΟΤΟΧ)

Αντιμετωπίστε τη άνιση μάχη με τον χρόνο με τη βοήθεια του ΒΟΤΟΧ! H ενέσιμη θεραπεία βουτολινικής τοξίνης ΒΟΤΟΧ- Dysport αποτελεί την μοναδική θεραπευτική μέθοδο για την εξάλειψη των γραμμών έκφρασης που προκαλούνται λόγω των μυικών συσπάσεων. Πιο συγκεκριμένα, η βουτολυνική τοξίνη είναι μια φαρμακευτική ουσία, η οποία μέσα από τη συγκεκριμένη θεραπεία εγχύεται τοπικά, χαλαρώνοντας τους μύες του προσώπου.

Πώς γίνεται η εφαρμογή του ΒΟΤΟΧ;

Oι εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης πραγματοποιούνται με πολύ λεπτές ενέσεις στοχευμένα στους μύες που χρειάζονται χαλάρωση. Η συγκεκριμένη διαδιικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί τη χρήση αναισθητικής κρέμας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι κατά μέσο όρο δέκα πέντε λεπτά.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η θεραπεία της βουτολυνικής τοξίνης;

To ΒΟΤΟΧ πραγματοποιείται στις περιοχές εκείνες που έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα. Ωστόσο, δεν ακινητοποιεί ολόκληρο το μυϊκό σύστημα της συγκεκριμένης περιοχής του προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, το botox εφαρμόζεται στις παρακάτω περιοχές:

  • Στις ρυτίδες που εμφανίζονται στο μέτωπο και αιτία σχηματισμού τους είναι το ανασήκωμα των φρυδιών.
  • Στο πόδι της χήνας, δηλαδή στην περιοχή που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της γωνίας των ματιών.
  • Στις ρυτίδες που εμφανίζονται με την έκφραση συνοφρύωσης κυρίως μεταξύ των φρυδιών.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς τη θεραπεία botox;

H συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυεται κυρίως για ηλικές μετά των 30, όπου κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες γραμμες. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιήσει την θεραπεία πρόληψης των ρυτίδων, που δεν είναι άλλη από το baby ΒΟΤΟΧ. Όσον αφορά τη θεραπεία baby ΒΟΤΟΧ, ο δερματολόγος κάνει χρήση μικρότερης ποσότητας φαρμάκου. Έτσι, οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά, αλλά με φυσικό τρόπο και οι λεπτές γραμμές γίνονται πιο “γεμάτες”. 

Συνεπώς, το baby ΒΟΤΟΧ ενδείκνυται για:

  • Πρόληψη των ρυτίδων
  • Αναζωογόνηση και λάμψη
  • Ενυδάτωση
  • Αποφυγή της παραγωγής σμήγματος

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία ΒΟΤΟΧ;

Η θεραπεία ΒΟΤΟΧ δύναται να έχει διάρκεια 3-5 μήνες, αλλά αυτό εξαρτάται και από την εκφραστικότητα του ατόμου, την ηλικία και τέλος το DNA.

Πότε είναι αισθητά τα αποτελέσματα;

Tα πρώτα αισθητά αποτελέσματα της θεραπείας χρειάζονται 4-6 συνεδρίες και θα πρέπει να πραγματοποιούνται ανά 4 εβδομάδες. Ωστόσο, η επιδερμίδα συνεχίζει να αναζοωγονείται και 12 μήνες μετά την πραγματοποίηση της θεραπείας. Έτσι, λυαίονται οι ρυτίδες,  δημιουργείται σύσφιγξη της επιδερμίδας και μειώνονται οι ραγάδες, οι ουλές, οι πόροι.

Κλείστε το ραντεβου σας

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε ραντεβου, χρησιμοποιώντας τη φόρμα στα δεξιά είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

MENU

Search
Close
Call Now Button