ΘΕΡΑΠΕΙA ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η κυτταρίτιδα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως σωματικής κατανομής. Οι μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσετε για την αντιμετώπισή της πρέπει να στοχεύουν στη μετατροπή που παρακείμενου συνδετικού ιστού και των δερματικών κυττάρων και όχι των λιποκυττάρων. Έτσι, υπάρχουν πρακτικές που αξίζει να γνωρίζετε.

Ποιες είναι οι αιτίες δημιουργίας της κυτταρίτιδας;

Οι αιτίες δημιουργίας κυτταρίτιδας ποικίλλουν. Μπορεί να είναι ορμονικοί, κληρονομικοί, να είναι απόρροια του τρόπου ζωής και της κακής διατροφής ή να οφείλονται στην ηλικία. Η ακριβής αιτία ωστόσο δεν είναι συγκεκριμένη ή μεμονωμένη. 

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται περισσότερο στις γυναίκες ή στους άνδρες;

Στις γυναίκες, τα λιποκύτταρα και ο συνδετικός ιστός σε αυτό το στρώμα διατάσσονται κάθετα. Εάν τα λιποκύτταρα προεξέχουν στο στρώμα του δέρματος, αυτό δημιουργεί την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Στους άνδρες, ο ιστός έχει μια διασταυρούμενη δομή, η οποία μπορεί να εξηγήσει γιατί είναι λιγότερο πιθανό να έχουν κυτταρίτιδα από τις γυναίκες.

Για να αντιμετωπίσετε ριζικά την κυτταρίτιδα χρειάζεται να υιοθετήσετε συνδυαστικά πρακτικές αλλα και να δοκιμάσετε θεραπείες που θα τονώσουν και θα ενεργοποιήσουν το σώμα σας. 

Θεραπεία rebody (venus or refit)

Μια θεραπεία με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο μηχανήματα. Καταπολεμούν την κυτταρίτιδα με την δύναμη της θερμότητας των ραδιοσυχνοτήτων και των παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Η θερμότητα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματός, συσφίγγει αποτελεσματικά και προσδίδει ομοιόμορφη και λεία όψη.

Θεραπεία Airmassage

Το σώμα περιβάλλεται από μια ειδική στολή στην οποία κυκλοφορεί αέρας ο οποίος ασκεί μια πίεση σε όλη του την επιφάνεια κάνοντας μασάζ. Διευκολύνεται η λεμφική κυκλοφορία, η αποβολή των τοξινών και των οιδημάτων του σώματος.

ΜεσοΘεραπεία με ALIDYA

Η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Μέσω μικρών νυγμών εγχύονται στην επιδερμίδα οι απαραίτητητες ουσίες που θα κρίνει ο ιατρός σας, όπως βιταμίνες, ένζυμα και εκχυλίσματα φυτών.

Κλείστε το ραντεβου σας

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε ραντεβου, χρησιμοποιώντας τη φόρμα στα δεξιά είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

MENU

Search
Close
Call Now Button