Καθαρισμός με διαμάντι

Ο καθαρισμός με διαμάντι, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και απολαυστικές θεραπείες για μια απόλυτα λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Αν αγαπάτε λοιπόν να φροντίζετε τον εαυτό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επαγγελματική περιποίηση είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Μια ρουτίνα που τηρείτε πιστά καθημερινά βοηθά αναμφίβολα στην διατήρηση μιας υγιούς όψης. Ωστόσο, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλά και πιθανά λάθη στην περιποίηση στα οποια ενδεχομένως υποκύπτετε, οδηγούν στην δημιουργία βλαβών.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να καλύπτεται από ένα στρώμα ρύπων εμποδίζοντας την λάμψη σας και εγκλωβίζοντας τα υγιή κύτταρά σας.

Κάνοντας δύο απλά βήματα, θα έρθετε πιο κοντά στην επιδερμίδα των ονείρων σας!

Το πρώτο βήμα, για να δώσετε στο δέρμα σας την αγάπη που του αξίζει είναι να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στην VSclinic.

Το δεύτερο βήμα, είναι να ακολουθήσετε πιστά τις εξατομικευμένες συμβουλές περιποίησης που θα σας προτείνουν οι ειδικοί κατά την επίσκεψή σας.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη μια τόσο μαγική θεραπεία, όπως ο καθαρισμός προσώπου με διαμάντι, έφτασε η στιγμή να το κάνετε.

Τι είναι ο Καθαρισμός με διαμάντι;

Πρόκειται για μια σύγχρονη και προηγμένη θεραπεία που προσφέρει εντυπωσιακή αναζωογόνηση στο πρόσωπο.

Είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική που προσδίδει ακαταμάχητη επιδερμίδα και βελτιώνει τυχόν προβλήματα.

Αυτό που κάνει την διαδικασία ξεχωριστή, είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείται το οποιο αποτελείται από κεφαλές από διαμάντια.

Με αυτόν τον τρόπο, πραγματοποιείται δερμοαπόξεση αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος.

Καθαρισμός με διαμάντι: Γιατί να τον δοκιμάσετε;

#1 Θα απαλλαγείτε από τα στίγματα και θα σμικρύνετε τους πόρους σας. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που στερούν την λάμψη σε μια επιδερμίδα, είναι τα στίγματα και οι μεγάλοι πόροι. Με τον καθαρισμό με διαμάντι θα λειάνετε την υφή του δέρματος και θα απαλλαγείτε από κάθε ατέλεια.

#2 Θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, μειώνονται τα επίπεδα παραγωγής δομικών συστατικών της επιδερμίδας, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη.

Μια θεραπεία όπως ο καθαρισμός με διαμάντι, θα συμβάλλει στην εκ νέου σύνθεσή τους δείχνοντας το δέρμα πιο ελαστικό, σφριγηλό και νέο.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

O καθαρισμός με διαμάντι, είναι μια απόλυτα ασφαλής αλλά και γρήγορη θεραπεία.  Έπειτα από την πραγματοποίησή της, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας και στην καθημερινότητά σας.

Το μόνο σύμπτωμα που μπορεί να εντοπίσετε, είναι μια ήπια ερυθρότητα η οποια όμως θα εξασθενήσει σε διάστημα λίγων ωρών.

Επίσης, η θεραπεία αντενδείκνυται σε δέρματα με ροδόχρους ακμή και με έντονες ευρυαγγείες.

Στα plus της θεραπείας είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ορατό ήδη από την πρώτη κι όλας συνεδρία. Η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο ανανεωμένη, φωτεινή και απόλυτα καθαρή.

Extra tip: Αν θέλετε να απογειώσετε τα αποτελέσματα και να δώσετε επιπλέον boost φρεσκάδας στο δέρμα σας, συνδυάστε τον καθαρισμό με διαμάντι με μια απολαυστική Οξυγονοθεραπεία.

Πρόκειται για μια ενυδατική θεραπεία όπου πραγματοποιείται με υπέρηχο και μάσκα με ενεργό οξυγόνο.

Μια ανάσα αναζωογόνησης ιδανική για το στρεσαρισμένο δέρμα σας, που θα το τονώσει και θα το καταπραΰνει, προσφέροντάς σας απαλότητα, λάμψη και μεταξένια υφή.

Κλείστε το ραντεβού σας και προγραμματίστε την δική σας συνεδρία λάμψης!


Σχετικά Άρθρα

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία