Αναίμακτη ρινοπλαστική

Eίναι η αναίμακτη ρινοπλαστική ο σύγχρονος αντικαταστάτης της κλασσικής ρινοπλαστικής. Είναι γεγονός πως είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής θεραπεία αμέσως μετά από την αυξητική στήθους. Ωστόσο, είναι και από τις πιο επώδυνες όσον αφορά την μετέπειτα αποκατάσταση.

Η αναίμακτη ρινοπλαστική είναι η σύγχρονη μέθοδος και προσέγγιση για ένα εφάμιλλο αποτέλεσμα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Είναι γεγονός πως οποιοσδήποτε δεν παίρνει εύκολα την απόφαση να κάνει ρινοπλαστική, είναι πιθανόν για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους λόγους: το κόστος της διαδικασίας, ο μεγάλος χρόμος ανάρρωσης, το άγχος του αποτελέσματος, και φυσικά ο φόβος της χειρουργικής επέμβασης.

Τα νέα δεδομένα έρχονται να καταρρίψουν τα παραπάνω δεδομένα, και να κάνουν την επιθυμία σας πραγματικότητα χάρη στην αναίμακτη ρινοπλαστική.

Τι είναι η αναίμακτη ρινοπλαστική;

Πρόκειται για μια μη χειρουργική διαδικασία όπου εγχέεται filler (υαλουρονικό οξύ) στη μύτη προκειμένου να αλλάξει και να βελτιωθεί το σχήμα της.

Το filler μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει ένα χειρουργικό μόσχευμα, για να ανασηκώσει τη μύτη, να ισιώσει τη γέφυρα και να βελτιώσει τη συμμετρία της.

Φυσικά, το κόστος για μια αναίμακτη ρινοπλαστική είναι αρκετά πιο χαμηλό συγκριτικά με την παραδοσιακή ρινοπλαστική γεγονός που ανεβάζει τα επίπεδα προτίμησης.

Οφέλη που προσφέρει η αναίμακτη ρινοπλαστική

Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να επιλέξει μια μη χειρουργική διαδικασία για να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του, ποικίλουν.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που είναι κοινοί για τους περισσότερους:

  • Xαμηλότερο κόστος από τη χειρουργική ρινοπλαστική
  • Απαιτείται ελάχιστος ή και μηδαμινός χρόνος αποθεραπείας
  • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και δεν είναι μόνιμα

Tα αποτελέσματά μας

Η ικανοποίηση των ασθενών με τη διαδικασία της αναίμακτης ρινοπλαστικής είναι εξαιρετικά υψηλή, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι περιορισμοί. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, δεν πραγματοποιείται για την αφαίρεση ιστού, για αναπνευστικά προβλήματα ούτε για τη μείωση του πλάτους της μύτης.

Συνεπώς, είναι μια διαδικασία που προορίζεται μόνο για αισθητικούς σκοπούς και για να δώσει στο πρόσωπο μια συμμετρία.  

Πώς να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία

Πριν από τη διαδικασία, συνίσταται να αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης ή ιβουπροφαίνης, καθώς μπορεί να αυξήσουν την αιμορραγία και τους μώλωπες.

Είναι επίσης απαραίτητο να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ 24 ώρες πριν από τη διαδικασία για τους ίδιους λόγους.

Μετέπειτα φροντίδα και αποτελέσματα

Μετά από την διαδικασία, οι ασθενείς θα πρέπει να αποφεύγουν το αλκοόλ, την ασπιρίνη, το Advil και τα αντιπυκτικά φάρμακα για αρκετές ημέρες πριν και μετά από την θεραπεία.

Ακόμη, οι έντονες κινήσεις, ακόμα και τα πολύ βαριά γυαλιά οράσεως ή ηλίου, ακόμα και οι μάσκες ύπνου,  θα πρέπει να αποφεύγονται για μια έως δύο εβδομάδες.

Παράλληλα θα πρέπει να αποφεύγεται και η σωματική άσκηση, καθώς μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες μόλυνσης στη ρινική περιοχή.

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας όπως η αναίμακτη ρινοπλαστική και θέλετε να βελτιώσετε την αρμονία του προσώπου σας, οι ειδικοί της VSclinic θα σας λύσουν κάθε απορία.


Σχετικά Άρθρα

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία