Μεσοθεραπεία με Jalupro

Θέλετε λάμψη και σφριγηλότητα; Θέλετε να μειώσετε την χαλάρωση προσώπου και σώματος, τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια έκφρασης;

Έχετε σημάδια ακμής και κάποιες ανεπιθύμητες ραγάδες; Ήρθε η στιγμή για την επίσκεψη στον δερματολόγο σας, κλείνοντας ραντεβού για μια μεσοθεραπεία με Jalupro.  

Το σύμπλεγμα αμινοξέων που αποτελείται απο γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη, σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ που περιέχει είναι μια θεραπεία για τη βιοαναζωογώνηση του δέρματος που βοηθά σημαντικά στα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης. 

Έπειτα μέσω της μεσοθεραπείας με Jalupro, ενεργοποιείται η μεταβολική δραστηριότητα των ινοβλαστών, διεγείροντας με αυτό τον τρόπο την παραγωγή και την σύνθεση νέου κολλαγόνου, αλλά και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης αυτού. 

Ο τρόπος που διατίθεται αυτή η θεραπεία χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά φιαλίδια. Τα πρώτα δύο είναι με την εφαρμογή δύο αποστειρωμένων φιαλιδίων που περιέχουν 100 mg λυοφιλοποιημένων αμινοξέων (γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη) Α) και τα δυο επόμενα από δύο αποστειρωμένες αμπούλες που περιέχουν υαλουρονικό οξύ 30 mg / 3 ml (200 kDa) (Β).  

Στη συνέχεια, αναμειγνύεται το ένα φιαλίδιο των αμινοξέων με το άλλο του υαλουρονικού οξέως με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα διαυγές διάλυμα χωρίς σωματίδια.

Η ανάμιξη αυτή εγγυάται μια ομοιόμορφη και ασφαλή διάχυση στις επιθυμητές περιοχές.  Η δόση του μείγματος είναι ιδανική για μια πλήρη θεραπεία σε πρόσωπο ή/και το λαιμό ή για κάποιο καθορισμένο μέρος του σώματος.  

Η τεχνική εφαρμογής είναι απλή, όπου το διάλυμα μπορεί να εγχυθεί στο δικτυωτό (κατώτερο) στρώμα ή θηλώδες (ανώτερο) χόριο με οποιαδήποτε τεχνική. Προτείνεται να χρησιμοποιείται βελόνα 30G. 

Η μεσοθεραπεία Jalupro θα πρέπει να πραγματοποιηθεί 3,4 φορές ανά διαστήματα 1-2 εβδομάδων και περίπου 2 φορές τον χρόνο, ενώ ο χρόνος διάρκειας είναι 6- 8 μήνες. 

Ακολουθούν κάποιες συμβουλές χρήσης που μεταβάλλονται ανάλογα την ηλικία και την περιοχή που θα επιλέξετε να κάνετε την μεσοθεραπεία.  


Σχετικά Άρθρα

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία