Celluerase θεραπεια

Καιρός να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με μόνο μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας δερματολογικό ιατρείo με την θεραπεία Celluerase!

Οι πιο συνηθισμένες περιοχές όπου κάνει την εμφάνισή της η ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα, είναι οι περιοχές των γλουτών, των κάτω άκρων και κυρίως η εξωτερική αλλά και η εσωτερική πλευρά των μηρών, τα γόνατα, τα μπράτσα ακόμα και η κοιλιά.

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού, δημιουργείται από τη συγκέντρωση υποδόριου λίπους εντός του ινώδους συνδετικού ιστού. Αυτή εκδηλώνεται τοπικά με πτυχώσεις και οζίδια στο δέρμα.  

Η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι σύμμαχος για την καταπολέμησή της. Ωστόσο, οι ορμονικές δυσλειτουργίες, η κληρονομικότητα και η γήρανση δεν γίνεται να ελεγχθούν.

Η κακή διατροφή και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή το κάπνισμα, είναι τα πιο συνηθισμένα αίτια για την εκδήλωσή της, όπου αυτά μπορούν να ρυθμιστούν.  

Εσείς που είχατε μια απότομη αλλαγή βάρους από κάποια δίαιτα “express” , ή από μια διατροφή όπου πρωταγωνιστούν η ζάχαρη και οι υδατάνθρακες, θα παρατηρήσετε το δέρμα σας να αποκτά κυτταρίτιδα. Επιπλέον “εχθροί” είναι το λίπος, η κατακράτηση υγρών και η καθιστική ζωή.  

Μέσα από αποτελέσματα ερευνών που έχουν γίνει, αποδεικνύεται ότι το 85% – 98% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα, η οποία μπορεί πλέον να καταπολεμηθεί.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και η οριστική καταπολέμησή της μπορεί να αποφευχθεί με την θεραπεία Celluerase.

Τι είναι η θεραπεία Celluerase; 

Το Celluerase είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία όπου μια ειδική μικρολεπίδα διαχωρίζει τις ταινίες του ινώδους συνδετικού ιστού, επιτρέποντας στο δέρμα να «αναγεννηθεί».

Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη μεσοθεραπεία με στόχο να βοηθήσει στη μικροκυκλοφορία και να συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Επιπροσθέτως, η μέθοδος αυτή βοηθά αν το δέρμα έχει κάποια ανώμαλη υφή και στη μείωση του λίπους. 

Μια θεραπεία όπου τα αποτελέσματά της είναι ευδιάκριτα από την πρώτη κι όλας συνεδρία. Μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου αντιμετωπίζονται και αποκαθίστανται οι ινωτικές βλάβες του δέρματος. 

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος σας, τα οποία έχουν κυτταρίτιδα. Συνήθως δεν απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες καθώς τα αποτελέσματα είναι αμέσως εμφανή. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. 

Ένα μικρό οίδημα θα είναι ορατό για κάποιες μέρες αλλά με την εφαρμογή μιας τοπικής κρέμας θα υποχωρήσει.

Για να έχετε μια σφαιρική εικόνα για τη συγκεκριμένη θεραπεία θα πρέπει να γνωρίζετε και τη διαδικασία της μεθόδου που θα ακολουθηθεί.  

1ο βήμα  

Γίνεται η επιλογή των περιοχών που θα γίνει η θεραπεία, με τη βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπό γωνία.  

2ο βήμα  

Γίνεται η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων) με δερματογράφο (μαρκαδόρο).  

3ο βήμα  

Πραγματοποιείται με ξυλοκαΐνη τοπική αναισθησία και ενδεχομένως πρόσμιξη ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μικροαιμορραγίας στην περιοχή.  

4ο βήμα  

Τέλος, γίνεται διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού, με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους ιστούς.  

Συμπερασματικά, άμα θέλετε να απαλλαγείτε μια για πάντα από την κυτταρίτιδα που έχει εμφανιστεί στο σώμα σας, κλείστε ένα ραντεβού με τον δερματολόγο σας.  

Προσοχή, προς ενημέρωσή σας, αν το δέρμα σας πάσχει από κάποιου είδους έκζεμα, ψωρίαση ή έρπη και αν λαμβάνετε αντιπηκτικά ή αντιφλεγμονώδη φάρμακα η μέθοδος Celluerase δε μπορεί να εφαρμοστεί.  


Σχετικά Άρθρα

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία