Περιποίηση προσώπου για άνδρες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Υπάρχουν υπηρεσίες όπως το μασάζ σε spa και το μανικιούρ-πεντικιούρ που απολαμβάνει μεγάλη μερίδα ανδρών. Τι γίνεται όμως με το πρόσωπο;

Η περιποίηση προσώπου για άνδρες, είναι πλέον must και σίγουρα πρέπει να ξανά σκεφτείτε να δώσετε την σημασία που αρμόζει σε αυτή την συνήθεια. 

Θαμπό δέρμα, φραγμένοι πόροι, έντονη ακμή ακόμα και πρόωρα σημάδια γήρανσης μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μηδαμινής περιποίησης ενός αντρικού δέρματος. 

Ένα απόλυτα καθαρό, νεανικό και λείο πρόσωπο άλλωστε δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών. Mπορούν λοιπόν και οι άνδρες να επωφεληθούν από τη φροντίδα της επιδερμίδας τους. 

Αν θέλετε να ακτινοβολεί από υγεία η όψη σας, τότε δοκιμάστε να σας φροντίσετε. Αξίζετε κι εσείς μια υπέροχη εμφάνιση! 

Περιποίηση προσώπου για άνδρες: Από που να ξεκινήσετε; 

Προτού προμηθευτείτε οποιοδήποτε προϊόν για την περιποίησή σας στο σπίτι, χρειάζεστε καθοδήγηση, που θα σας την προσφέρει απλόχερα ο αισθητικός και ο δερματολόγος σας. 

Η πρώτη σας κίνηση είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ώστε να αντιληφθεί ο ειδικός τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. 

Ο βαθύς καθαρισμός είναι η ιδανική θεραπεία για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην περιποίηση. Θα απαλλαγείτε από το περιττό σμήγμα, από τους ρύπους και θα αποκτήσετε πιο λεία και ομοιόμορφη όψη.  

Σας βεβαιώνουμε ότι είναι μια άκρως απολαυστική εμπειρία που εκτός από τέλειο δέρμα θα σας χαλαρώσει διώχνοντας κάθε ίχνος στρες. 

Διαφέρει η περιποίηση προσώπου για άνδρες από αυτή των γυναικών;  

Οι άντρες έχουν διαφορετικές ανάγκες από τις γυναίκες όταν πρόκειται για την περιποίηση του προσώπου τους. 

Είναι ευρέως γνωστό ότι το ανδρικό δέρμα είναι διαφορετικό από το γυναικείο, είναι πιο λιπαρό, πιο παχύ, πιο τριχωτό και γερνά διαφορετικά. 

Ωστόσο, οι ίδιες θεραπείες που αποδίδουν στις γυναίκες, αποδίδουν εξίσου και στους άντρες. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από θεραπείες καθαρισμού και ενυδάτωσης, μπορείτε φυσικά να πραγματοποιήσετε και ενέσιμες θεραπείες, όπως το botox.  

Η μοναδική εξαίρεση αφορά την περιοχή της γενειάδας. Μερικές φορές χρειάζεται συγκεκριμένα προϊόντα ή θεραπείες που βοηθούν τις τρίχες για να είναι πιο απαλές, είτε χρειάζεται προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας μετά από το ξύρισμα ώστε να αποφευχθούν ερεθισμοί.  

Χρειάζεται να προετοιμαστείτε πριν από κάποια θεραπεία; 

Δεν απαιτείται προετοιμασία και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν έχετε μούσι. Οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι πλέον εξοικειωμένοι με την περιποίηση ενός αντρικού προσώπου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να αποχωριστείτε τα γένια σας για να πραγματοποιήσετε κάποια θεραπεία. 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια θεραπεία προσώπου εάν έχετε έξαρση ακμής;   

Στην πραγματικότητα, όχι μόνο μπορείτε, αλλά είναι και άκρως απαραίτητο καθώς με την κατάλληλη θεραπεία θα ανακουφίσετε το ταλαιπωρημένο δέρμα σας. 

Μάλιστα, υπάρχουν και θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να προλάβετε κάθε πιθανή έξαρση, για πραράδειγμα με την εφαρμογή dermapen αλλά και να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας από ουλές ακμής. 

Περιποίηση προσώπου για άνδρες στο σπίτι 

Οι άνδρες δεν χρειάζονται πολλά για να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους νεανική και λαμπερή. Ένα καθαριστικό, μια ενυδατική κρέμα καθώς και το αντιηλιακό είναι τα 3 βασικότερα.  

Σε περίπτωση που έχετε μούσι, ενδεχομένως να χρειαστείτε και κάποιο θρεπτικό έλαιο λείανσης και φροντίδας που θα ενυδατώνει την τρίχα και θα την τιθασσεύει. Κλείστε το ραντεβού σας στην VSclinic, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και φροντίστε την επιδερμίδα σας.

✍️ By Anastasia Vaporaki 

Σχετικά Άρθρα

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία