Νήματα APTOS Visage - Ένα μη χειρουργικό lifting-vsclinic

Τι πιο δελεαστικό από μια θεραπεία που πραγματοποιεί μη χειρουργικό lifting με τα αποτελέσματα όμως ενός πραγματικού lifting; 

Τα νήματα APTOS Visage, είναι η απάντηση ενάντια στην χαλάρωση και στις εγκατεστημένες ρυτίδες και θα επαναφέρουν τη νεότητα και λάμψη στην όψη σας.  

Στόχος των νημάτων, είναι η ανόρθωση και η σύσφιξη της επιδερμίδας με μη επεμβατικό τρόπο. 

To γεγονός ότι είναι βιοαπορροφήσιμα και αποδομούνται σταδιακά από τον οργανισμό, τα καθιστά απολύτως ασφαλή.  

Η εν λόγω διαδικασία, συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς ενεργοποιεί τους μηχανισμούς σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης.  

Ο λόγος που έχουν αγαπηθεί, είναι διότι αυξάνεται η αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου αλλάζοντας ριζικά αλλά απολύτως φυσικά τις υπό στόχευση περιοχές.  

Αν λοιπόν αναζητάτε μια δραστική θεραπεία που παράλληλα διαρκεί εντυπωσιάζοντάς σας μέρα με τη μέρα, τότε αξίζει να δοκιμάσετε τα νήματα APTOS Visage. 

Tι είναι τα Νήματα APTOS Visage;

 

Νήματα APTOS Visage-vsclinic

νήματα APTOS Visage ξεχωρίζουν έναντι των άλλων νημάτων, λόγω του ότι προσφέρουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα.  

Αρχικά, έχουν διαφορετική σύνθεση καθώς είναι τοποθετημένα σε κάνουλες αντί για βελόνες και διαθέτουν σε όλο τους το μήκος ακίδες. Τα χαρακτηριστικά  τους, συμβάλλουν στην μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος.  

Πριν από την εφαρμογή, γίνεται ανάλυση του προσώπου και έπειτα ο σχεδιασμός ώστε να προσδιοριστούν τα σημεία που θα τοποθετηθούν τα νήματα.  

Έπειτα, αποστειρώνονται σχολαστικά οι περιοχές εφαρμογής και τοποθετείται αναισθητική κρέμα ώστε να γίνει η διαδικασία πιο ανώδυνη και ευχάριστη. 

Από την πρώτη μέρα τοποθέτησης των νημάτων, παρατηρούνται ενδείξεις βελτίωσης έως 20%, ενώ με την πάροδο των ημερών η όψη βελτιώνεται. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά το πέρας 8 ημερών είναι απόλυτα αισθητή η βελτίωση και αλλαγή στην όψη έως 80%. Ωστόσο, λόγω της αναπλαστικής δράσης των νημάτων, όσο κυλά ο χρόνος η επιδερμίδα θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. 

Το εντυπωσιακό με τα νήματα APTOS, είναι ότι προσδίδουν φυσικό αποτέλεσμα, δεν ελλοχεύουν κίνδυνοι αποτυχίας όπως σε ένα χειρουργικό lifting και δεν δημιουργούνται ουλές στο δέρμα.  

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε νήματα APTOS; 

Ανεξαρτήτως ηλικίας, αν παρατηρείτε έντονη χαλάρωση στο πρόσωπο και στον λαιμό, αν εμφανίζετε βαθιές ρυτίδες και αν παρατηρείτε βλεφαρόπτωση, τότε τα νήματα APTOS Visage θα σας επιφέρουν την επιθυμητή λύση. 

Αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία, πιθανότατα θα νιώσετε μια αίσθηση βάρους αλλά και μουδιάσματος, λόγω της αναισθητικής κρέμας, συμπτώματα που ωστόσο θα υποχωρήσουν μετά από λίγες ώρες. 

Ωστόσο, ενδεχομένως να εμφανίσετε οίδημα το οποιο θα κρατήσει από δύο έως τρεις  ημέρες. Σε περίπτωση μη υποχώρησης του οιδήματος στο φυσιολογικό διάστημα, ο ιατρός σας θα σας χορηγήσει αντιβιοτική αγωγή. 

Σε γενικές γραμμές είναι μια απόλυτα ασφαλής και γρήγορη διαδικασία. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε ήδη από την επόμενη ημέρα να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας και στις δραστηριότητές σας. 

Νήματα PDO vs νήματα APTOS Visage 

Η χαλάρωση είναι αμοιβαίο επακόλουθο του χρόνου και αποτυπώνεται στην επιδερμίδα, γεγονός που οδηγεί στην αναζήτηση τρόπων αντιμετώπισης.  

Τα νήματα ανεξαρτήτως είδους, είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την επίλυση της χαλάρωσης και την πραγματοποίηση ενός μη χειρουργικού lifting. 

Η διαφορά μεταξύ τους, έγκειται στην διάρκεια του αποτελέσματος αλλά και στην ένταση του προβλήματος.  

Τα νήματα PDO, για παράδειγμα, ενδείκνυνται για πιο ήπιες περιπτώσεις χαλάρωσης και διαρκούν μερικούς μήνες.  

Αντίθετα, τα νήματα ΑPTOS Visage, είναι ιδανικά για έντονα προβλήματα χαλάρωσης και ρυτίδων και μπορούν να διαρκέσουν ακόμη και μέχρι δύο χρόνια

Mάλιστα, εκτός από το πρόσωπο και τον λαιμό, μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές του σώματος όπου παρατηρείτε έντονη χαλάρωση.  

Τα νήματα APTOS δεν σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε κι άλλες θεραπείες. Μάλιστα ορισμένοι συνδυασμοί μπορούν να απογειώσουν τα αποτελέσματα. 

Οι θεραπείες με τις οποιες μπορούν να συνδυαστούν είναι: 

  • Fillers 
  • Botox 
  • Mεσοθεραπεία 
  • PRP (Aυτόλογη μεσοθεραπεία) 
  • Dermapen 

Με τις κατάλληλες θεραπείες-συμμάχους και με τους σωστούς επαγγελματίες της VSclinic θα «παγώσετε» τον χρόνο και θα επαναφέρετε τη νεότητα και την ελαστικότητα στην όψη σας. 

Με γνώμονα την εξειδίκευση και με στόχο ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα η επιτυχία κάθε θεραπείας είναι μονόδρομος.  

Κλείστε το ραντεβού σας για την δική σας θεραπεία για την τόνωση της επιδερμίδας αλλά και της αυτοπεποίθησης σας. 


Σχετικά Άρθρα

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία